Vatandaşlara aşure ikramı

Yeşiltepe Mahallesi ile Velimeşe Mahallesinde kurulan semt pazarında stantlar açan Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri hem pazarcı esnafına hem de alışverişe çıkan vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Aşure dağıtımlarının Sağlık Mahallesi ile Ulaş Mahallesi’nde kurulan semt pazarlarında devam edeceği kaydedildi.

Yağmur altında yapılan aşure ikramına vatandaşların son derece ilgi gösterdiğini ve her yıl bu programı gerçekleştirdiklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Birlik beraberliğimize, kardeşliğimize, aşımızı bölüşmeye yağmur engel olmadı. Yeşiltepe ve Velimeşe Mahallelerimizde kurulan semt pazarlarında Ergene Belediye Başkanvekilimiz Abdullah Yaman, Başkan yardımcılarımız Ayça Albayraktar, Yüksel Baydarlı ve Meclis üyelerimizle Muharrem ayı vesilesi ile yağmur yağışına aldırış etmeden vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Sevgi kenti Ergenemizde kurulan tüm pazar yerlerinde vatandaşlarımızla bir arada olmaya aşuremizi paylaşmaya devam edeceğiz. Pazar günü Sağlık Mahallesinde Pazartesi günü ise Ulaş Mahallemizde kurulan semt pazarında hem vatandaşlarımıza hem de esnafımıza aşure ikramlarımız olacak” diye konuştu.