Şampiyon sporculardan Ergene Belediyesine ziyaret

Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor ile Ergene’nin adını Türkiye’nin her yanında gururla duyuran Ergene Belediyesi spora yaptığı yatırımlar ve sporculara verdiği destekle öncü olmaya devam ediyor.

Ergene Velimeşespor’un maçlarını oynadığı Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu başta olmak üzere Velimeşe Mahallesine kazandırılan kapalı spor salonu, Naim Süleymanoğlu Tesisleri, Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadı gibi yatırımları hayata geçirerek Ergene’den başarılı sporcular yetişmesine katkı sunan Ergene Belediyesi sporun her türlüsünü ve sporcuları desteklemeye devam ediyor.

Badminton Avrupa Şampiyonu Ergeneli milli sporcu Sinem Yıldız, antrenörü Hüseyin Mert, 3. Dan Siyah Kuşak sahibi tekvandocu Alp Nesil Çelik ve kendisi gibi tekvandocu olan Selin Çelik ile birlikte Ergene Belediye Başkanvekili Nazlı Güneş’i makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

Tekvandocu Alp Nesil Çelik’in Tekirdağ il ikincisi, Marmara bölge birincisi, Sofya’da düzenlenen Avrupa Yıldızlar Şampiyonasında 5.ve Türkiye Şampiyonasında 17.’lik gibi dereceleri bulunuyor.

Ergene Belediyesi’ne ve belediye başkanı Rasim Yüksel’e spora ve sporcuya verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden başarılı sporcular bu desteklerin arttırılarak sürdürülmesini istediler.

Gençleri başarılarından dolayı tebrik eden Ergene Belediye Başkanvekili Nazlı Güneş de Ergene Belediyesi’nin geleceğimizin teminatı olan gençlerimize, çocuklarımıza desteğe devam edeceğini kaydetti.