Ergene’de kilit parke taş çalışmaları sürüyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Sevgi Kenti Ergene’nin çok daha güzel bir hal alması için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Ergene’nin çeşitli mahallelerinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda kilit parke taş tamiri çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Velimeşe Mahallesi İnci Sokak ile aynı mahalledeki Barış Sokak üzerinde kilit parke taş tamiri gerçekleştirdi.

Çok güzel bir Ergene için çalışmaya aralıksız olarak devam ettiklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, tüm birimlerimizle ilçemizin tüm mahallelerinde eş zamanlı çalışmalar yapıyoruz. Sevgi Kenti Ergenemizi güzelleştirmek için hiçbir mahallemizi bir diğerinden ayırmadan ihtiyaç duyulan tüm mahalle ve bölgelerde çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz” dedi.

Başkan Yüksel Ergene Belediyesi olarak camiler, sağlık ocakları, kamu kurumları ve eğitim alanlarında da çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, “Ekiplerimiz Velimeşe Anadolu Lisesi ve Velimeşe Ortaokulu’nun bahçesindeki ağaçlara çam kese tırtılı ilaçlaması da gerçekleştirdiler. Kurumlarımızın taleplerini de göz ardı etmiyor ve destek vererek çalışmalar yürütüyoruz” diye konuştu.