Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Doktorları Bu Senede Unutmadı

Hiçbir özel günü atlamayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hayat kurtarmak için kendi hayatlarını tehlikeye atan, özverili bir şekilde vatandaşların sağlığı için gece gündüz demeden çalışan doktorları bu senede unutmadı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu senede Doktor ve sağlık çalışanlarına Tekirdağ’ın coğrafi işaret almış olan meşhur Velimeşe bozasından ikram etti. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i temsilen Başkan Vekili Ali Cengiz Yürük komşu ilçe olan Çorlu’da ki hastanelere tek tek giderek doktorlara ve sağlık çalışanlarına boza ikram ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

Başkan Yüksel yapmış olduğu açıklamasında, “Sağlık çalışanlarımızı bu senede unutmadık. 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Başkan Vekilim Ali Cengiz Yürük komşu ilçemiz Çorlu’da ki hastaneleri ziyaret ederek doktor ve sağlık çalışanlarımıza Tekirdağ’ımızın coğrafi işaret almış olan meşhur Velimeşe bozasından ikram ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Başkan Vekilim Ali Cengiz Yürük’e teşekkür eder, karşılaştıkları tüm zorluklara rağmen kendi hayatlarından feragat ederek meslekleri icrasında vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümü konusunda kıymetli gayretleri ve çabaları için tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunar 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlarım” dedi.