Ergene Belediyesi Zabıta Ekipleri Denetimlerini Sürdürüyor

Ergene Belediyesi Zabıta ekipleri fahiş fiyat ve son kullanma tarihi geçmiş ürünlere yönelik gıda satışı yapan iş yerlerini denetledi.

Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde temel gıda ve tüketim ürünlerinin satıldığı market ve iş yerlerinde fiyat ve son kullanma tarihi geçmiş ürünlere yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Yapılan denetimlerde gıda ürünleri başta olmak üzere temel ihtiyaç maddeleri ürünlerin etiket ve kasa fiyatları ile son kullanma tarihi geçmiş ürünlere bakıldı. Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri raflardan aldıkları ürünleri kasada okuturken, ürünlerin etiket fiyatı ile kasa fiyatı arasında fark olup olmadığını kontrol etti.

Temel gıda ve tüketim ürünlerinin yanı sıra ekipler Covid-19 kuralları konusunda da işletmelere gerekli uyarıları yaptı.

Yapılan tüm denetimlerin vatandaşlar için olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilerleyen günlerde de Ergene Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından gerekli denetimlerin yapılmaya devan edeceğini belirtti.