Entrikalı Dolap Komedyası Oyunu Ergene’de Tiyatro Severlerle Buluştu

Kapaklı Belediyesi tarafından kurulan tiyatro kulübünün ilk oyunu olan Entrikalı Dolap Komedyası Kapaklı ve Çerkezköy’ün ardından Ergene’de de tiyatro severlerle buluştu.

Ergene Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz bir şekilde buluşturulan oyun Ergene Belediyesi Kültür Merkezi salonunda sahnelendi. Tiyatro oyununa girişlerin ücretsiz olduğu Entrikalı Dolap Komedyası oyunu Ergene halkı tarafından büyük kahkahalar eşliğinde izlendi.

Ali Sönmez, Aytuğ Güngör, Bilal Azer, Cansu Sekmen, Egemen Eren, Elifnaz Ürün, Nilsu Nalbant, İrem Süloğlu, Kutay Sıraça, Kemal Acartürk, Metin Eren, Sefa Köse, Segah Saba Kuru, Şerife Çiftçi ve Volkan Kuru’nun rol aldığı oyunun ses ve ışık ekibinde ise Ömer Ögeday ve Cem Akay yer aldı.

Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübünün Entrikalı Dolap Komedyası oyunu Ergeneli tiyatro severler tarafından ilgiyle izlenirken, oyuncular performanslarıyla büyük beğeni topladı. Oyun sonunda oyuncular uzun süre alkışlandı. Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Albayraktar da oyunculara çiçek takdim ederek teşekkür etti.