Başkan Yüksel STK’ların toplantısına katıldı

Ergene’de eğitim – öğretim veren kurumlar arasında yer alan Benek Koleji ilçede yer alan sivil toplum kuruluşları ve hemşeri derneklerinin başkan ve temsilcilerinin bir araya geldiği toplantı düzenledi.

Ergene Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kalıcı eserlerden biri olan Velimeşe Gölet Kafe ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de katıldı.

Böyle bir toplantıya davet edilmiş olmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren ve dernek temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Yüksel, “Bölgemizin en iyi ve en başarılı eğitim kuruluşlarından biri olan Benek kolejinin Velimeşe Gölet Kafemizde düzenlemiş olduğu ilçemizdeki STK’lar ile tanışma kahvaltısına katıldım. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunduğumuz kahvaltımızda Ergene’miz için hayata geçirilebilecek yeni projeleri konuştuk” dedi.

Başkan Yüksel dernek yöneticilerine her türlü taleplerinde Ergene Belediyesi’nin kapısını gönül rahatlığı ile çalabileceklerini anımsatarak, “İlçemizdeki derneklerle ve sivil toplum kuruluşları ile yakın temas içerisinde çalışıyor, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyor, hayata geçirmek istedikleri projelere katkı veriyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da derneklerimizle diyalog halinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.