Sağlık Spordan Başkan Yüksel’e Ziyaret

Ergene’nin amatör futbol takımlarından olan Sağlık Spor Kulüp Başkanı ve yöneticileri Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ergene İlçesini Tekirdağ 1. Amatör Ligi D grubunda temsil eden Sağlık Sporun Kulüp Başkanı ve yöneticileri Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i düzenleyecekleri Sağlık Sporun 30. Yıl gecesine davet ettiler. Nazik ziyaret ve davetlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Sağlık Sporun 30. Yıl gecesine katılacağını belirtti.

Tekirdağ’da spora ve sporcuya en çok destek veren Belediye olduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduk. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için daima onları spora teşvik ettik, ilçemizde spor yatırımlarımız ile desteklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. İlçemizde bulunan amatör futbol takımlarımıza her sene malzeme desteğinde de bulunuyoruz. Onların başarılı olması bizleri gururlandırıyor, amatör futbol takımlarımızın başarıları için Ergene Belediyesi olarak elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in her zaman yanlarında olduklarını belirten Sağlık Spor Kulüp Başkanı ve yöneticileri, “Kıymetli Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’e misafirperverliğinden ve kulübümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisini Sağlık Sporumuzun 30. Yıl gecesine davet ettik, katılımlarından dolayı çok memnun olacağız. Hedefimiz bu sene Tekirdağ 1. Amatör D grubunda şampiyon olup bir üst lige çıkmak. Bunu başaracağımıza inanıyoruz” dediler.