Ergene Velimeşespor’un Fikstürü Belli Oluyor

Tekirdağ’ın profesyonel liglerde yer alan tek temsilcisi olan Ergene Velimeşespor’un fikstürü belli oluyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor’un 4 – 5 Eylül 2021 tarihinde başlayacak olan yeni sezonda karşılaşacağı rakiplerin belirlenmesinin ardından maç programı da belli oluyor.

2021-2022 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Fikstür Çekimi, 28 Temmuz Çarşamba günü Ankara JR Marriot Oteli'nde yapılacak TFF Genel Kurul Toplantısı sonrasında Ancyra Salonu'nda gerçekleşecek. Fikstür çekimlerine TFF yetkilileri ve kulüp temsilcileri katılacak. TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de yeni sezon 4-5 Eylül 2021 tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak.

Ergene Velimeşespor’un Kırmızı Grup’ta mücadele edeceği rakipleri ise şöyle, Adıyaman 1954, Afjet Afyonspor, Ankaraspor, Bayburt Grup Özel İdare, Bodrumspor A.Ş., Çorum FK., Diyarbekirspor A.Ş., Hekimoğlu Trabzon, İnegölspor, Kahramanmaraşspor, A.Ş., Niğde Anadolu, Sakaryaspor A.Ş., Sarıyer, Serik Belediyespor, Silahtaroğlu Vanspor FK, Sivas Belediyespor, Somaspor, Turgutluspor.