Daha Sağlıklı Bir Ergene İçin 7/24 Görevdeyiz

Ergene İlçesinde çöp konteynerlerinin kötü koku ve görüntüye sebep olmamaları için Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personeller tarafından belirlenen programlar dahilinde yıkanarak dezenfekte ediliyor.

Ergene Belediyesi özellikle pandemi döneminde vatandaşların sağlığı için temizlik faaliyetlerine vites yükselterek devam ediyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçe genelinde kötü koku ve görüntüye sebep olacak çöp konteynerlerin de temizlik yapan Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, detaylı bir şekilde çöp konteynerlerini yıkayarak dezenfekte ederek halk sağlığını koruyor. Bu güzel temizlik çalışması ile yaz aylarında oluşan kötü kokunun, karasinek ve sivrisineğin çoğalmasının da önüne geçiliyor.

Sevgi Kenti Ergene’miz de vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve daha temiz bir yaşam alanı sağlamak için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı personellerimiz 7/24 görev başındalar, vatandaşlarımız için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Ergene’miz de insan sağlığına büyük önem veriyoruz, özellikle pandemi döneminde çalışmalarımızı daha da yukarı çıkardık. Çöp konteynerlerinin yıkanıp dezenfekte edilmesi, semt pazarlarının yıkanması, mıntıka temizliği, çöp konteynerlerinin düzenli olarak boşaltılması ve daha bir çok temizlik çalışmasını titizlikle sürdürmekteyiz” dedi.