ERGENE’MİZDE LAVANTA TARLAMIZ VE HANIMELİ ÇİLEK TARLAMIZDA KAPILARIMIZI AÇTIK!
Ergene Belediyemiz tarafından hayata geçirilen ve vatandaşlarımızın büyük bir heyecanla beklediği Lavanta Tarlamız ile Hanımeli Çilek Tarlamızda kapılarımızı ziyaretçilerimize açtık.
Vatandaşlarımızın merakla ve büyük bir heyecanla beklediği Ergene Lavanta Tarlamız ve Hanımeli Çilek Tarlamızda kapılarımızı ziyaretçilerimize açtık. Doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımız için hazırlanan Lavanta Tarlamız ve Hanımeli Çilek Tarlamız, yeni sezonla birlikte misafirlerini ağırlamaya başladı. Ailelerimizin birlikte keyifli vakit geçirebileceği, çocuklarımızın doğayla buluşabileceği ve ziyaretçilerimizin birbirinden güzel fotoğraflar çekebileceği alanlar, Ergene’mizin yeni cazibe merkezleri arasında yerini aldı.
ERGENE’MİZİN YENİ BULUŞMA NOKTASI!
Morun en güzel tonlarını yansıtan Lavanta Tarlamız ve doğal güzelliğiyle dikkat çeken Hanımeli Çilek Tarlamız, açıldığı ilk günden itibaren vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Ergene Belediyemiz tarafından hazırlanan alanların özellikle yaz aylarında ailelerin ve fotoğraf tutkunlarının uğrak noktalarından biri olması bekleniyor. Başkanımız Sayın Müge Yıldız Topak, tüm vatandaşlarımızı Lavanta Tarlamız ve Hanımeli Çilek Tarlamızı ziyaret etmeye davet ederek, “Ergene’mizin en güzel renklerini hep birlikte yaşayalım. Tüm hemşerilerimizi bu güzel atmosferi görmeye ve sevdikleriyle birlikte keyifli vakit geçirmeye bekliyoruz. Çocuklarımızın doğayla iç içe vakit geçirmesini, ailelerimizin birlikte güzel anılar biriktirmesini çok önemsiyoruz. Lavantaların eşsiz kokusu, çilek tarlamızın güzelliği ve doğanın huzuru artık hemşerilerimizin hizmetinde. Buraya gelen her vatandaşımızın mutlu ayrılması bizim için en büyük kazanç olacak.” ifadelerini kullandı.
















