Ergene Belediyesi, Bayram Öncesi Temizlik Seferberliği Başlattı

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, göreve başlamasının ardından ilçenin sokak ve kaldırımlarını bayrama hazırlık amacıyla temizleyeceklerini duyurdu. Başkan Topak, Ergene'nin her bir köşesini daha yaşanabilir kılmak ve vatandaşların bayramı temiz bir çevrede karşılamalarını sağlamak için kolları sıvadı.

Başlatılan temizlik ve düzenleme çalışmaları kapsamında, Ergene'nin sokak ve kaldırımları, ayrık otlarından arındırılıyor. Aynı zamanda, ilçe genelindeki mezarlıklarda temizlik ve bakım faaliyetleri gerçekleştirilecek, böylece vatandaşların bayramda mezarlık ziyaretlerini daha düzenli bir ortamda yapmaları amaçlanıyor.

Başkan Topak, "Ergene'mizi bayrama hazırlarken, her bir vatandaşımızın huzur ve mutluluk içinde olmasını hedefliyoruz. Temiz ve düzenli bir Ergene için çalışmalarımız aralıksız devam edecek." şeklinde konuştu.

Ergene Belediyesi, ilçeyi bayrama hazırlama ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltme konusunda kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğini belirtti.

Ergene Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Ofisi