Ergene Velimeşespor’umuzu Canı Gönülden Tebrik Ediyorum

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel zor geçen bir sezonun ardından TFF 2.Ligine tutunan ve gelecek sezonda da aynı ligde yoluna devam edecek olan Ergene Velimeşespor takımını tebrik ettiğini belirterek yeni sezonda çok daha başarılı bir takım olacaklarından emin olduğunu belirtti.

Pandemi dönemi nedeniyle lig boyunca seyircisinden yoksun lig müsabakalarına çıkan Ergene Velimeşespor takımı sezon boyunca sakatlıklar ve oyuncuların Covid19’a yakalanması vakaları ile kötü bir sezon geçirdi. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen TFF 2.Liginde kalmayı başaran Ergene Velimeşespor’u tebrik eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sezon boyunca terinin son damlasına kadar sahada mücadele eden takımımızı ve ayrıca teknik ekip ile yöneticilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Yüksel, “Amatör liglerinde ki şampiyonlukları ile adını profesyonel liglere yazdıran ve sırasıyla 3.Lig, 2.Lig’de Tekirdağ’ımızı, Ergene’mizi gururla Ülkemizin farklı şehirlerinde temsil eden Ergene Velimeşespor’umuz zor geçen bir sezonun ardından 2.Ligde kalmasını bildi. Pandemi nedeniyle seyircisinden yoksun olarak çıktığı müsabakalarda oyuncular her zaman galibiyet için mücadele etti. Yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen Ergene Velimeşespor sahaya çıkıp kazanmasını bildi. 20 Eylül 2020 tarihinde Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynadığımız Uşakspor maçı ile başlayan pandemi dönemi tedbirleri nedeniyle seyircilerden yoksun oynanan 2020-2021 sezonu 8 Mayıs 2021 tarihinde yine Velimeşe’de oynadığımız Şanlıurfaspor maçı ile tamamlandı. Sezon boyunca sporcularımızda görülen Covid-19 vakaları ve sakatlıklara rağmen her şartta terinin son damlasına kadar mücadele eden tüm sporcularımıza, teknik ekibe, yöneticilerimize, Ergene Velimeşespor kulübüne destek olan sanayici ve işadamları ile siyasi partilerimizin temsilcilerine, kurum müdürlerine, bürokratlara, mülki idare amirlerimize sonsuz teşekkürler ediyorum. Tekirdağ’ın gururu Ergene Velimeşespor yeni sezonda Tekirdağ’ın sadece 2.Lig’de değil profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olarak Türkiye’nin her yerinde Tekirdağ’ı gururla temsil etmeye devam edecek. Bu başarıda emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Yeni sezonda görüşmek üzere” dedi.