Ergene Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılını Adına Yakışır Bir Şekilde Kutladı

Ergene Belediyesi tarafından hazırlanan etkinlik ve programlarla Cumhuriyetin 100. Yılı adına yakışır bir şekilde kutlandı. Kutlama programında geceye Hande Ünsal konseri damga vurdu.

Ergene’de Cumhuriyetin 100. Yılını binlerce vatandaş büyük bir gurur ve coşkuyla kutladı. Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik ve programlarda geceye Hande Ünsal konseri damga vurdu.

Minikler Büyük Alkış Aldı

Cumhuriyetin 100. Yılına özel Ergene Belediyesi tarafından hazırlanan kutlama programı saat 17.00’da Atatürk Evinde Beren Bebek Oyun Evi miniklerinin gösteriyle başladı. Küçükler öğretmenleri ile birlikte hazırlamış oldukları gösterilerini sundular. Miniklerin yapmış olduğu gösteriler vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Atatürk Evinde miniklerin yapmış olduğu gösterilerin ardından uzun bir araç korteji yapıldı. Marmaracık Mahallesinden başlayan araç korteji, Yeşiltepe, Cumhuriyet mahallelerinin ardından Sağlık mahallesinde son buldu. Kortejin ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Belediye Meclis üyeleri tarafından Cumhuriyet ateşi yakıldı.

Dans Gösterileri Keyifle İzlendi

Sağlık mahallesi konser alanına gelen vatandaşlarla yakından ilgilenen onlarla sohbet eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşlarla da bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. Gecede Anadolu Destanı ilk önce sahne alarak muhteşem dans gösterilerini sundular. Anadolu Destanı Dans Grubunun gösterilerini izleyen vatandaşlar gösteriden büyük keyif aldıklarını belirtti.

Hande Ünsal Şarkılarıyla Mest Etti

Anadolu Dans Destanı Grubunun ardından ünlü sanatçı Hande Ünsal sahneye çıktı. En güzel şarkılarını Ergene halkı için söyleyen Hande Ünsan Ergene’de coşkulu bir kalabalığın içinde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Konser alanını dolduran binlerce kişi Hande Ünsal’ın söylediği şarkılara hep birlikte eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadılar. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel sahneye çıkarak bu güzel gecede yanlarında olduğu için Hande Ünsal’a teşekkür ederek kendisine Ergene Velimeşespor Forması, meşhur Velimeşe Bozası, Çilek ve Lavanta tarlası ürünlerinden hediye etti. Nazik hediyelerinden dolayı Hande Ünsal Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkürlerini iletti.

Gece Fener Alayı İle Taçlandırıldı

Hande Ünsal konserinin ardından Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yıl kutlama programı fener alayı ile taçlandırıldı. Binlerce kişi Hande Ünsan konserinin ardından Sağlık Mahallesi Pazar alanından Seyit Onbaşı parkına kadar ellerinde meşaleler ve marşlarla yürüdü. Fener alayı yürüyüşünde ayrıca Ergene Belediyesi tarafından hazırlanan ve 1923 metre uzunluğundaki Türk Bayrağı da ellerde taşındı.