Ergene Belediyesinin Kütüphanesine İlgi Günden Güne Artıyor

Ergene Belediyesinin ilçeye kazandırdığı kalıcı eserlerden biri olan Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Kütüphanesine Ergene’de gençlerin ve çocukların ilgisi günden güne artıyor.

Ergene Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene Kasım ayı içinde açılışı yapılan Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Kütüphanesine Ergene’de gençlerin ve çocukların ilgisi günden güne daha da çok artıyor. Ergene Belediyesi Kültür Merkezi içinde bulunan kütüphanenin bütün imkanlarından gençler ve çocuklar ücretsiz yararlanıyor.

Gençler ve çocuklar kütüphanede ders çalışma ve kitap okumanın yanı sıra kendilerine sunulan ücretsiz internet hizmetinden de yararlanıyor, internetten ödev araştırmalarını yaparak bilgilerin çıktısını da yazıcıdan alabiliyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Kütüphanesine gençlerin ve çocukların ilgisinden oldukça memnun olduğunu belirterek, “Ergene’de gençlerimizin ve çocuklarımızın kütüphanemizi kullanmaları bizi çok mutlu ediyor. Her gün farklı gruplar halinde kütüphanemize gelen misafirlerimiz Belediyemizin onlara sunduğu tüm imkanlardan ücretsiz faydalanıyor. Bilim, sanat, tarih, coğrafya, roman, edebiyat, şiir, felsefe, psikoloji gibi binlerce kitabı içinde barındıran kütüphanemizde her yaş grubuna ait kitaplar bulunmakta. Ergenemizde ki tüm gençlerimizi ve tüm çocuklarımızı Ergene Belediyesi Kültür Merkezimizde bulunan Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Kütüphanesine davet ediyorum” dedi.