Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Hacı Adaylarının Mevlid-i Şerif Programına Katıldı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Bakırca mahallesinden Hac vazifelerini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan Hacı adaylarının Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Hac vazifelerini yerine getirmek üzere Bakırca mahallesinden kutsal topraklara gidecek olan Hacı adaylarının akşam namazına müteakiben okunan Mevlid-i Şerif programına katıldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e İyi Parti Ergene İlçe Başkanı Sadi Ersöz de eşik etti.

Bakırca mahallesi caminde okunan mevlid programının ardından Hacı adaylarıyla bir araya gelen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene İlçesi Bakırca mahallemizden Hac vazifelerini yapmak üzere kutsal topraklara uğurlayacağımız Hacı adaylarımızın ibadetlerini yerine getirip sağlık ve sıhhat içinde ülkemize, ailelerine dönmelerini, kutsal topraklara gitme özlemiyle yanan tüm Müslümanlara en kısa sürede nasip olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederim” dedi.