Ergene Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı

Ergene Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz sünnet şöleni kayıtları başladı.

Ergene Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla geçtiğimiz yıllarda geleneksel olarak hayata geçirilen toplu sünnet şöleni kayıtları başladı. 2 yaşını doldurmuş ve üzeri çocuklu ailelerin 24 Nisan – 20 Haziran tarihleri arasında Sağlık mahallesinde bulunan Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binasında kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların her alanda yanlarında olmaya özen gösterdiklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene ilçemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak, çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak amacıyla düzenleyeceğimiz bu etkinlik ile çocuklarımızın sünnet işlemlerini uzman hekimler eşliğinde ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz. Sünnet çocuklarımızın sünnet kıyafetleri de yine Belediyemiz tarafından tedarik edilecek. Başvurularımız 24 Nisan – 20 Haziran tarihleri arasında Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binamıza yapılacaktır. Sünnet işlemlerinin tamamlanmasının ardından sünnet olan yavrularımız için şölen düzenleyecek, yavrularımız ve aileleriyle bir araya geleceğiz” dedi.