Ergene Belediyesi’nden vatandaşlara erzak desteği

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen erzak dağıtım çalışmalarının bir bölümüne katılarak vatandaşların taleplerini yerinde dinledi.

Erzak dağıtım çalışmaları sırasında hiçbir mahalleyi bir diğerinden ayırmadıklarını vatandaşlar arasında da ayırım gözetmeksizin dağıtım gerçekleştirdiklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Beraber ibadet ettiğimiz, ekmeğimizi bölüştüğümüz, aynı sofra etrafından bir araya geldiğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayı öncesinde Ergene Belediyesi olarak vatandaşlarımıza her alanda olduğu gibi katkı sunmaya devam ediyoruz. Meclis üyelerimiz ile birlikte hiçbir kimseyi bir diğerinden ayırmadan vatandaşlarımıza erzak kolisi dağıtımı gerçekleştirdik” dedi.

Vatandaşları tüm mahallelerde kurulacak olan sevgi sofralarına da davet eden Başkan Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçemizin tüm mahallelerinde sevgi sofralarımızı kurarak halkımızla bir araya geleceğiz. Gelin, sevgi kenti Ergenemizde sofralarımızı paylaşalım, bu mübarek ayın bereketiyle saygı ver sevgide buluşalım” diye konuştu.