Ergenede Vatandaşlar Ergene Belediyesi Sevgi Sofralarında Buluşuyor

Ramazan ayında dayanışmanın en güzel örneklerine imza atan Ergene Belediyesi mübarek Ramazan ayında düzenlemiş olduğu sevgi sofralarında Ergeneli vatandaşları bereketli sofralarda buluşturuyor.

Ergene Belediyesi tarafından her sene olduğu gibi bu senede Sevgi sofraları kurulacak. 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında Ergene’deki tüm mahallelerde kurulacak olan Sevgi sofralarında vatandaşlar hep birlikte oruç açacak.

Ramazan ayının ilk sevgi sofrası 24 Mart Cuma günü Yulaflı mahallesinde kurulacak. Yulaflı mahallesinin ardından 25 Mart İğneler, 27 Mart Misinli, 28 Mart Pınarbaşı, 29 Mart Kırkgöz, 30 Mart Karamehmet, 31 Mart Bakırca, 1 Nisan Ahimehmet, 3 Nisan Yeşiltepe, 4 Nisan  Paşaköy, 5 Nisan Cumhuriyet, 6 Nisan Ulaş, 7 Nisan Marmaracık, 8 Nisan Velimeşe, 10 Nisan Esenler, 11 Nisan Vakıflar ve 12 Nisan tarihinde Sağlık mahallesinde kurulacak.

Ergenelilerin huzurlu ve bereketli bir Ramazan ayı geçirmeleri için sevgi ve hoşgörünün ön planda olduğu ilçede sevgi sofralarında buluşacaklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ramazan aynının bağışlayıcı, sevgi dolu ruhunu iftar programıyla birlikte vatandaşlarımızla yaşayacağız. Ramazan ayı boyunca kurulacak olan iftar yemekleriyle halkımızı bu yıl da aynı sofrada buluşturacağız. Her gün ilçenin farklı noktalarında kurulacak olan bereketli iftar sofralarında hep birlikte oruçlarımızı açıp, iftar sofralarında komşularımızla birlikte yenen yemeklerde birlikteliğin ve dayanışmanın gücünü arttıracağız. Bolluk, bereket ve dayanışma ayı olan Ramazan ayında 17 mahallede kurulacak olan sevgi sofralarına tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

Erzak Yardımlarımızda Artarak Devam Edecek

Ergene Belediyesi olarak bu Ramazan ayında da tüm birimlerimizle halkımızın hizmetinde olacağız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İlçemizde kuracağımız Sevgi sofralarının yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımlarımızda artarak devam edecek. Ramazan ayının bereketini inşallah ilçemizin tamamına yayacağız. Ramazan ayında dayanışma, paylaşma ve kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendireceğiz. Rahmetin ve mağfiretin doruğa ulaştığı 11 ayın sultanı Ramazan ayında kalplerden sevginin, sofralardan bereketin, evlerden huzur ve saadetin eksik olmamasını diler, tüm vatandaşlarımızın ve islam aleminin Ramazan ayını kutlarım” dedi.