Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Güney Bebek Gülecek Güzel Günler Görecek”

Ergene Velimeşespor ve Bayrampaşa Spor müsabakasına gelen sporseverler Güney bebek için tel yürek oldu. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Güney bebek gülecek güzel günler görecek” dedi.

Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda oynanan müsabakanın tribün ile gönüllüler tarafından satılan ürünlerin gelirleri SMA Hastası Güney bebeğin tedavi masrafları için ailesine bağışlandı.

Velimeşe mahallesinde ikamet eden SMA Hastası Güney bebek için Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumuna Ergene Velimeşespor ve Bayrampaşa Spor müsabakasını izlemek için gelen sporseverler Güney bebek için tek yürek oldu. Müsabakada elde edilen bilet gelirleri ile stadyum dışında gönüllülerinin satmış olduğu ürünlerin gelirleri SMA hastası Güney bebeğin tedavisinin karşılanması için ailesine teslim edildi. Günler öncesinden müsabakadaki tribün gelirlerinin Güney bebeğin tedavisine bağışlanacağı duyurusu yapılırken Ergene’de ki sporseverler de Güney bebek için sessiz kalmadı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de Güney bebek için destek olurken, “Güney bebeğimiz için gerek Ergene Belediyesi, gerekse Ergene Velimeşespor olarak her zaman destekte bulunacağız” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Velimeşe mahallemizde ikamet eden Güney bebeğimiz için bugün çok güzel bir çalışmanın altına imza attık. Ergene Velimeşespor’umuzun bugün Bayrampaşa Spor ile oynadığı müsabakanın bilet gelirleri Güney bebeğimizin tedavi masrafları için ailesine teslim edildi. Bunun yanı sıra yine stadyum dışında gönüllü vatandaşlarımızın sattığı ürünlerin gelirleri de Güney bebeğimizin tedavisi için harcanacak. Maça gelen konuklarımız devre arasında Güney bebeğimize destek olmak için gönüllülerimizin sattığı ürünlerden aldılar. Müsabakaya gelerek Güney bebeğimize destek olan sporseverlerimize çok teşekkür ederim. Güney bebek gülecek güzel günler görecek” dedi.