Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Afetzede Ailelerimizi Yalnız Bırakmıyoruz”

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Ergene İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, Belediye meclis üyeleri ve partililer ile birlikte deprem bölgesinden Ergene ilçesine gelen depremzede aileleri ziyaret etti.

Türkiye’yi yasa boğan ve merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.6 ve 7.7 depremlerinin ardından Türkiye’nin farklı il ve ilçelerine depremzede aileler geldi. Deprem bölgesinden Ergene İlçesine gelen ailelere ziyaretlerini sürdüren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hafta sonu Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Ramadan Duran, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Emine Gakçı, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene Gençlik Kolları Başkanı Özcan Güler, Belediye meclis üyeleri ve Partililer ile birlikte ziyaret etti.

İlçemizde ağırladığımız deprem mağduru ailelerimizi ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerini dinlemeye devam ediyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından Ergene Belediyesi olarak tüm desteklerimizle afet bölgesindeki vatandaşlarımızın yanında olduk. Gerek arama kurtarma, gerek enkaz kaldırma, gerekse de oradaki vatandaşlarımızın ilk andan itibaren yeme, içme, giyinme, ısınma, sağlık ve hijyen gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması konusunda Ergene ilçemizden yardım tırlarımızı gönderdik. Deprem bölgesinden Sevgi Kenti Ergenemize gelen afetzede ailelerimizin barınma konusunda halkımız ile el ele vererek onları evlerine yerleştirdik. İlçemizde bulunan depremzede ailelerimizi yalnız bırakmıyoruz, onları ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerini dinliyoruz. Dayanışma ve kardeşlik bilinciyle bu zor günleri hep birlikte atlatacağız” dedi.