Kadınlar Günü Geleneğini Bozmadık

Ergene Belediyesi ve Başkan Yüksel bu yıl da geleneği bozmadı ve sabahın erken saatlerinde işe gitmekte olan kadınlara günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Yeşiltepe Mahallesi’nde yer alan Tonguçlar Camii Mevkii’ndeki işçi servisi duraklarına gelen Başkan yüksel beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve Belediye personeli ile birlikte çeşitli hediyeler takdim ederek iş yerlerine gitmek üzere olan emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Düzenlenen programın her yıl başta 8 Mart olmak üzere bazı özel günlerde tekrar eden bir etkinlik olduğunun altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Kadınlarımıza sadece 8 Mart’ı değil, her günü en az 8 Mart kadar özel kılmak en büyük amacımız ve temennimizdir. Çünkü geleceği onlar şekillendirecektir. Bizler bu görevleri ve makamları onların yetiştirecekleri çocuklara devredeceğiz. Kadınlarımız ne kadar güçlenir ise o kadar güçlü Türkiye’ye ve geleceğe sahip oluruz. Bu vesileyle bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutlar sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.