Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi

Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binası Salonu’nda Başkan Yüksel, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve siyasi partilerin temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen meclis toplantısında gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı.

Önceden belirlenen gündem maddeleri uyarınca Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün taleplerine ilişkin gündem maddelerini görüşen meclis üyeleri ilgili müdürlüklerce yapılan bilgilendirmelerin ardından konuları görüşerek karara bağladılar.

Gündem maddelerini oy birliği ile kararlaştıran meclis üyeleri İmar Komisyonundan gelen raporları da görüştüler.

Ergene Belediyesi’nin Mart ayı olağan meclis toplantısı 1 Mart 2023 Çarşamba günü yapılacak.