Ergene Belediyesi’nden öğrencilere karne hediyesi “Sinema Günleri”

Sadece tatil dönemlerinde değil yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukları ve gençleri kültür ve sanatla buluşturan Ergene Belediyesi yarıyıl tatili için de dolu dolu bir program hazırladı. Ücretsiz sinema günleri ile yüzlerce çocuk sinema keyfi yaşadı.

Ara tatilde Ergene Belediyesi Ergene Kültür Merkezi’nde düzenlenen Çocuk Sinema Günleri programlarında küçükler “Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu”  ile “Rafadan Tayfa Deniz Macerası” isimli çocuk sinema filmlerini izleyerek keyifli ve güzel anlar geçirdiler.

Ergene Kültür Merkezinde düzenlenen programda çocuklarla birlikte olarak onların mutluluğuna ortak olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ara tatil süresince çocuklarımıza hem küçük de olsa bir karne hediyesi vermek hem de tatil dönemlerini kaliteli ve güzel bir şekilde geçirmelerine olanak sağlamak amacıyla kültür müdürlüğümüz tarafından bir dizi program hazırlandı. Eğitim – öğretim döneminin ilk bölümünde gayret sarf eden tüm çocuklarımızı bir kez daha kutluyor, başarılar ve iyi tatiller diliyorum” dedi.

Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binamız çocuk kahkahaları ile şenleniyor diyen Başkan Yüksel, “Sevgi Kenti Ergene’de bu sevgiden en büyük payı her zaman olduğu gibi yine çocukların aldığının altını çizen Başkan Yüksel, “Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımızın başarısı ve geleceği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan gereken çalışmalara imza atıyoruz. Ergene Kültür Merkezi Çocuk Sinema Günleri etkinliğimizde küçüklerimiz aileleri ile birlikte çocuk sinema filmlerini izleyerek keyifli ve güzel anlar geçirdiler” diye konuştu.

Ergene Belediyesi Kültür Merkezi Sinema Günleri ara tatilin son günlerinde 4  - 5 Şubat 2023 Cumartesi ve Pazar günlerinde gösterilecek sinema filmleri ile devam edecek.