Ergene Belediyesi Personel A.Ş Çalışanlarının Yemek ve Yakacak Ücretlerine Zam Yaptı

Ergene Belediyesi Personel A.Ş çalışanlarının yemek ve yakacak ücretlerinde artış yaptı.

Ergene Belediyesi Personel A.Ş ile Belediye-İş Sendikası arasında devam eden sözleşme kapsamında Ergene Belediyesi Personel A.Ş çalışanlarının yemek ve yakacak yardımlarına artış yaptı. Ek protokol imza töreninde, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi Personel A.Ş Müdürü Doğan Durmaz, Belediye-İş Sendika Trakya Şube Başkanı İbrahim Özçelik ve Ergene Belediyesi Sendika temsilcileri yer aldı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel imzalanan ek protokolün ardından yaptığı açıklamada, “Mesai gözetmeksizin emeğini esirgemeden çalışan mesai arkadaşlarımızı yükselen enflasyon oranlarına ezdirmemek için elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz” dedi.

Emekçi Personelimizin Her Zaman Yanındayız

Geçim sıkıntısının hat safhaya ulaştığı bu zor dönemde emekçi personelimizin her zaman yanındayız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ağırlaşan ekonomik koşullarda çalışanlarımızın yemek ve yakacak masraflarını düşünerek bu giderlerine destekte olmak için yemek ve yakacak yardımlarına zam yaptık. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hem kentimize hem de çalışanlarımıza fayda sağlayabilmek ve ihtiyaçlarına katkı sunabilmek için çalışıyoruz. Ergene’de halkımız için gece gündüz demeden çalışan çalışanlarımıza teşekkür ediyor bugün imzaladığımız protokolün Ergene Belediyesi Personel A.Ş çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.