Finlandiya’dan gelen öğrencileri Ergenemizde misafir ettik

Finlandiya’dan gelen öğrenciler, öğretmenleri ile Benek Kolejinin idareci, öğretmen ve öğrencilerini önce Ergene Belediye binasındaki makamında konuk eden Başkan Yüksel, ardından misafir heyet ile Velimeşe Mahallesi’nde yer alan Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nu inceledi ardından Naim Süleymanoğlu Tesislerinde yemekte bir araya geldi.

Ergene Belediyesi’nin çalışmaları başta olmak üzere hayata geçirdiği ve yapmayı planladığı projelerle ilgili olarak konuklarına bilgiler aktaran Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene’ye dair de bilgiler verdi.

Finlandiya’dan gelen öğrencileri Sevgi Kenti Ergene’de ağırlamaktan son derece memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Yüksel tüm konuklarımıza ve Benek Kolejinin idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Ergene Belediyesi olarak eğitimi ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi desteklemeye kesintisiz bir şekilde devam edeceğiz” dedi.