Ergene Belediyesi Çocuk Hakları Günü Şenliği Düzenledi

Ergene Belediyesi 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle Göl Restaurantta “Çocuk Hakları Günü” şenliği düzenledi. Gerçekleşen etkinlik ve aktivitelerde çocuklar gönüllerince eğlendi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklara büyük değer veren Ergene Belediyesi ara tatilin son günlerinde çocuklar için muhteşem bir organizasyon düzenledi. Ergene Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan sayısız kalıcı eserlerden biri olan Göl Restauranttın alt kısmında bulunan kapalı düğün salonunda Ergene Belediyesi 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle “Çocuk Hakları Günü” şenliği düzenledi. Aileleri ile birlikte Göl Restauranta gelen çocuklar düzenlenen etkinlik, oyun ve aktivitelerde gönüllerince eğlenerek çok güzel bir gün geçirdiler.

Çocuk Gülerse Dünya Güler

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in de katıldığı programda konuşma yapan Başkan Yüksel, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza büyük değer veriyor ve onları önemsiyoruz. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle çocuklarımıza şenlik düzenledik. Düzenlenen şenlikte çocuklarımız birbirinden güzel ve keyifli vakit geçirerek doyasıya eğlendikleri dopdolu bir gün geçirecek. Çocuklarımızla birlikte bugün müzikler ve oyunlar eşliğinde eğleneceğiz. Belediyemiz tarafından çocuklarımıza palyaço, kukla gösterileri, yüz boyama, çuval yarışı, satranç, resim yapma ve daha bir çok eğlenceli etkinliler hazırlandı. Kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımıza bugün unutamayacakları çok güzel bir gün yaşatacağız. Ergene Belediyesi olarak her zaman çocuklarımızın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle tüm çocuklarımızın bu özel gününü kutluyorum” dedi.

Belediyemize Çok Teşekkür Ederiz

Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Hakları Şenliğinde çocuklarının çok eğlendiğini ve düzenlenen bu güzel organizasyondan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten aileler, “Başta Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel olmak üzere düzenlenen bu şenlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çocuklarımız ve bizler adına çok güzel bir gün geçti. Başından sonuna kadar her şey mükemmel hazırlanmış” dediler.