Ergene Belediyesi Yol Çalışmalarında Hız Kesmiyor

Ergene’de yol konusunu sorun olmaktan çıkarmaya kararlı olan ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Ergene Belediyesi ekipleri ilçe genelindeki yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Ergene’nin tüm mahallelerinde hiçbir mahalleyi bir diğerinden ayırmadan her caddesine ve her sokağına ilçede yaşayan her bir Ergeneliye eşit hizmet götürme gayesiyle yola çıkan Ergene Belediyesi ekipleri yol konusunu sorun olmaktan çıkarmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Daha evvel Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de desteği ile Sağlık Mahallesi 1. Sokak ile bağlantılı sokaklarda silindirle sıkıştırılmış beton yol yapımının gerçekleştirildiği Ergene’de ekipler şimdi de Sağlık Mahallesi Akbulut Sokak’ta çalışma yapacak.

Ergene Belediyesi ekipleri son olarak Akbulut Sokak ile ana yolun bağlantısını sağlayacak bölümün yapımı için hazırlıklara başladılar.

Konuya ilişkin olarak Ergene Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ergene’de yol çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Sağlık Mahallesi Akbulut Sokak’ta çalışmalar gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında Akbulut Sokak ile ana bağlantı yolu kısmında Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol yapım işi öncesi stabilize malzeme serim çalışması yapıldı” denildi.

Hazırlık çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol serim çalışmalarına geçileceği ve kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.