Ergene Belediyesi Beton Yol Öncesi Malzeme Serimi Çalışmasında Bulundu

Beton yol çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi, bu kapsamda Sağlık Mahallesi Akbulut Sokakda silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışması öncesinde Akbulut Sokağa malzeme serimi yaparak hazırlıklarına başladı.

Sağlık Mahallesi 1.Sokak ve bu sokağın bağlantı kısımlarına SSB (Silindirle Sıkılaştırılmış Beton) yol çalışmasında bulunan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler şimdide Sağlık Mahallesi Akbulut sokakta beton yol çalışması öncesinde malzeme seriminde bulundu. Mekanik malzeme serimi ve sıkıştırma çalışmalarının ardından ekipler beton yol çalışmasına başlayacak.

Aralıksız bir şekilde Ergene'de yol çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi kurulmuş olduğu yıldan itibaren yapmış olduğu yol çalışmaları ile Ergene'de yol sorununun büyük bir kısmını ortadan kaldırdı. Yapılan yeni modern yollar ile Ergene'nin çehresini değiştiren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler sahada tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor.

Ergene Belediyesi tarafından belirlenen programlar dahilinde Ergene'de yol çalışmalarının devam edeceği belirtilirken Sevgi Kenti Ergene'de vatandaşların en iyi ve en kaliteli yol hizmeti almaları adına tüm ekiplerin gece gündüz çalıştığı bilgisi verildi.