Ergene Belediyesi Semt Pazarlarında Önlem ve Tedbirlerine Devam Ediyor

Ergene İlçesinde kurulan semt pazarlarında Korona virüsüne karşı alınan tedbir ve önlemler devam ediyor. Pazar girişleri belirlenen alanlardan kontrollü yapılırken, diğer giriş ve çıkışlar demir bariyerlerle kapatılıyor.

Koronavirüse karşı ilçe genelinde etkin bir mücadele sergileyen Ergene Belediyesi semt pazarlarında gerekli önlemleri almaya da devam ediyor. Ergene Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından semt pazarlarında yapılan gerekli denetimler ile Ergene’de Pazara girişler belirlenen alanlardan kontrollü yapılırken, girişte maskesiz gelen vatandaşlara ekipler tarafından maske dağıtımında bulunuluyor. Zabıtalar esnafı ve vatandaşları maske kullanımı, sosyal mesafe ve el ile ürün seçilmemesine yönelik yasaklar konusunda da uyarırken, pazarlarda tezgahlar arasındaki mesafeye de dikkat ediyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, vatandaşların sağlıklı bir ortamda alışveriş yapabilmeleri adına tedbiri bir an olsun elden bırakmadıklarını belirterek, “Hep birlikte hareket ederek bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Halkımızın sağlığını korumak ve virüsün etkisini en aza indirmek için mücadelemize devam ediyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan pazarlar yerlerinde önlemlerimizi sıkı tutuyoruz. Aldığımız tedbirlerle inşallah bu zor günleri geride bırakarak güzel günlere kavuşacağız” dedi.