Ergene’de Oyun Parklarında Dezenfekte Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene Belediyesi Covid-19 salgınına karşı ilçede dezenfekte çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Çocukların daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğlenerek vakit geçirebilmeleri amacıyla çocuk oyun parklarında temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Covid-19 salgınında öncü belediyelerden biri olan Ergene Belediyesi ülkemizde ilk vaka görülmeden tedbir ve önlemlerini alarak virüsle mücadele çalışmalarına başladı. Alınan önlem ve tedbirler doğrultusunda vatandaşın sağlığını ön planda tutan Ergene Belediyesi çalışmalarını bu yönde yürüttü.

Bulaşıcı hastalıkların yayılmasının önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalar, çocuklar ve ailelere güvenli bir ortam sunmaktadır. Titizlikle yürütülen çalışmalar kapsamında İlçede ki bütün çocuk oyun parkları dezenfekte ediliyor diyen Başkan Yüksel “Çocuklar bizim geleceğimizdir, onların sağlıklı ve mutlu olması her şeyden önemlidir. Ortak yaşam alanlarımızda da salgının en aza indirilmesi konusunda titizlikle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” diyerek yapılan dezenfekte çalışmalarının periyodik aralıklarla tekrarlanacağını vurguladı.