Başkan Yüksel, “Çiftçilerimize Bereketli Bir Hasat Dönemi Diliyorum”

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ilçede tarım faaliyetlerinin başladığını belirterek Ergene’de çiftçilere bereketli bir hasat dönemi geçirmeleri dileklerinde bulundu.

Yaz döneminin tarım ürünlerinin, gıda ihtiyacının karşılanması hususunda hayati bir önem taşıdığını ifade eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel, çiftçilerin verimli bir hasat dönemi geçirmesinin çiftçi kadar, ülke içinde önemli olduğunu söyledi.

Başkan Yüksel, “Yakın zamanda İlçemizde tarımsal alanları etkileyen dolu ve aşırı yağışlardan dolayı bir çok çiftçimiz zarar gördü. Çiftçilerimizin bu süreçte yanlarında olduk. Temmuz ayıyla birlikte çiftçimizin tarlada hasat dönemi başladı. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Toprak o kadar cömert ki, dökülen her damla alın terinin karşılığını verir” sözü ile bugün alın teri ile kazanan değerli çiftçilerimize bereketli bir hasat dönemi geçirmelerini diliyorum. Bütün dileğimiz ürün verimlerinin yüksek olması ve tarlada verilen emeğin piyasada gerçek değer bulmasıdır. Ayrıca çiftçilerimizin pandemi sürecinde dikkatli olmalarını da istiyorum” dedi.