Başkan Yüksel Büyükşehir Belediye Başkanı İle Birlikte Ergene Kaymakamını Ziyaret Etti

Ergene Belediyesi Başkanı Rasim Yüksel Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı’yı makamında ziyaret etti.

Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı’yı ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene İlçesinde yapımı devam eden ve planlanan projeler ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan danışmanları Neşet Erdoğan ve Sertaç Balyemez’de yer aldı.

Kaymakam Mehmet Emin Taşıçı’ya misafirperverliğinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel teşekkür etti.