Başkanımız Rasim Yüksel Çorlu TSO Komite Toplantısına Katıldı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri 2. Bileşik Toplantısına katıldı. Toplantıda bölge sorunları masaya yatırılarak karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2019 yılı Meslek Komiteleri 2. Bileşik Toplantısı yapıldı. Toplantıya Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de katılarak Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi üyelerinin sorunları masaya yatırılarak karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yapmış olduğu konuşmasında, Ergene Belediyesi olarak bölgedeki sanayicinin ve ticaretle uğraşan vatandaşların her zaman yanında olduklarını ifade ettiğini belirtti.

Gerçekleşen toplantıda başarılı çalışmalarından dolayı Çorlu TSO 5, 13 ve 14. Meslek Komitelerine Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Başkanı Erdim Noyan tarafından plaket ve başarı belgesi takdim edildi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2019 yılı Meslek Komiteleri 2. Bileşik Toplantısı’na Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Çorlu TSO Meslek Komite Üyeleri ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz katılımda bulundu.