Ergenemizin Her Karesinde Sevgi Var

Velimeşe Mahallesinde kurulan semt pazarını ziyaret eden Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel pazarcı esnafına hayırlı işler dileklerinde bulunurken, pazarda alış veriş yapan vatandaşlarla da bol bol sohbet etti.

Ergene’de vatandaşlar ile her daim iç içe olan Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel Velimeşe Mahallesinde kurulan semt pazarında ki pazarcı esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulunurken ayrıca pazarcı esnafının istek ve önerilerini de dinledi. Pazarda alış veriş yapan vatandaşlarla da görüşen Başkan Yüksel’i Velimeşe halkı mutlu ve güler yüzle karşıladı.

Ergenenin her karesinde sevgi olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’de sadece kaldırım, yol, park ve alt yapı değil ayrıca sevgi de inşa ediyoruz. Sevgi kenti Ergene’de mutlu bir şekilde yaşayan tüm vatandaşlarımızı kucaklıyoruz, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak adına gece gündüz çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Sevgi ile daima ileri diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sevginin var olduğu Ergenemizde yaşamaktan keyif alan vatandaşlarımıza her zaman sevgimiz ile yaklaştık. Trakya’nın parlayan yıldızı Ergenemizde yapmış olduğumuz hizmetlerimiz ile vatandaşlarımıza daha modern ve daha yaşanılabilir bir İlçe inşa ettik” dedi.