Ergene Sağlık Mahallesinde Ay Işığında Sinema Keyfi Yaşandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Ay Işığında 2. Sinema Geceleri" etkinliği kapsamında "Yol Arkadaşım 2" filmi Ergene Sağlık Mahallesi Zübeyde Hanım Parkında gösterime sunuldu.

Ergene İlçesi Sağlık Mahallesi Zübeyde Hanım Parkında gösterime sunulan filme vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yol Arkadaşım 2 isimli sinema filmini kahkahalar ile izleyen vatandaşlar filmden çok büyük keyif aldıklarını belirtirken, "Sinemada izleyemediğimiz filmleri belediyemiz sayesinde izleme fırsatı bulduk. Geçmişteki gibi açık havada yapılan etkinlikler ilçemize ayrı bir renk kattı. Geçmişi günümüze taşıdılar. Ailemiz ile birlikte çok keyifli vakit geçirdik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ve Ergene Belediyesi'ne sunduğu etkinlikler için teşekkür ederiz" dediler.

İlk filmin senaryosunu üstlenen İbrahim Büyükak bir kez daha senarist koltuğuna oturuyor. Onur ve Şeref'in yaşadığı maceralara tanık olduğumuz filmin başrollerini ilk filmde olduğu gibi Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel’in oturduğu komedi türündeki filmin kadrosunda sevilen ikiliye Ezgi Eyüboğlu ve Olgun Toker eşlik ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Ay Işığında 2. Sinema Geceleri" kapsamında 25 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.00’da Yeşiltepe Mahallesi Masal Parkta “Hedefim Sensin” sinema filmi gösterime girecek.