Başkan Kadir Albayrak Ergene’yi Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ergene ilçesini ziyaret etti. Mevcut ilçelerde çalışmalarına devam eden Başkan Albayrak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in konuğu oldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı misafir eden Başkan Yüksel “Başkanımız ilçemize gelerek bizi onurlandırdı, herkesin huzurunda Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. İlk olarak Ergene Belediyesinde bir araya gelen ikili sonrasında esnaf ziyaretlerinde bulunarak halk ile bir araya geldi ve ardından Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikalar ziyaret edildi ve daha sonra CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçe Başkanı Mustafa Ulusoy ve partililer ile bir araya geldi. Son olarak Ergene Gerlovolular derneği ve Kars-Ardağan-Iğdır derneği ziyaret edildi.

Başkan Yüksel “ Bugün başkanımız ile bir araya gelerek Ergene’de ki vatandaşlarımız için neler yapabileceğimizi konuştuk, Kadir başkanımız bir için çok önemli bir değer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları her belediyeye örnek olacak nitelikte, Başkanımıza Ergenemizi ziyaret ettiği için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Başkan Yüksel’in kendilerini çok iyi ağırladığını ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Rasim Başkanımız ile birlikte hep beraber çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz, Ergeneli vatandaşlarımıza beni konuk ettikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.