Başkan Yüksel Ergene Gerlovolular ve Makedonyalılar Derneklerini Ziyaret Etti

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önceki akşam Ergene’de bulunan Gerlovolular ve Makedonyalılar derneklerini ziyaret ederek dernek başkanları, yönetimi ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Ergene’de esnaf ve ev ziyaretlerinin yanında dernek ziyaretlerinde de bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önceki akşam Gerlovolular Derneğini ve Makedonyalılar Derneğini ziyaret etti.

Başkan Yüksel gerçekleştirmiş olduğu dernek ziyaretlerinde yapmış olduğu konuşmalarında, “Sivil toplum örgütleri olarak adlandırdığımız derneklerin önemi gerçekten çok büyük. Ergenemizde sizlerle birlikte Türkiye’nin en büyük mozaiğini oluşturuyoruz, dernekler kültürlerin, örf ve adetlerin sürdürülebilmesinde büyük rol üstlenir. Ergene’de bulunan derneklerimize Ergene Belediyesi olarak bizlerde gereken değeri ve önemi gösteriyoruz. Sizlerle birlikte birçok etkinlik ve programda bir arada oluyoruz olmaya da devam edeceğiz. Dernek başkanlarımız, yönetim kurulu ve üyeleri ile sık sık bir araya gelerek Ergene için yeni fikirler üretiyoruz. Ergenede sizlerle birlikte hareket ediyor geleceğimizi birlikte inşa ediyoruz. Yeni dönemimiz de de Derneklerimiz için büyük projelerimiz var, bu büyük projeleri de sizlerle birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in derneklerine yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten Ergene Gerlovolular Derneği ve Ergene Makedonyalılar Derneği her zaman Ergene Belediyesi ile birlikte olacaklarını belirttiler.