Başkan Yüksel Güne Marmaracık Mahallesinde Sabah Namazı İle Başladı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel güne Marmaracık mahallesinde sabah namazını kılarak başladı ve ardından vatandaşlar ile birlikte sabah kahvaltısı yaptı.

Ergene’de her sabah farklı bir mahallede sabah namazını kılan ve ardından cami cemaati ile birlikte kahvaltı yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel samimi bir ortamda geçen kahvaltı buluşmalarında mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek karşılıklı fikir alış verişlerinde bulunuyor.

Başkan Yüksel, “Marmaracık mahallesinde sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum.  En büyük yatırım insana olan yatırımdır diyerek siz değerli Ergeneli vatandaşlarımızla gece gündüz bir araya gelerek Ergene için karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz. Göreve gelir gelmez mahallelerimizin sorunlarını ele alarak bu sorunları çözüme kavuşturduk, Marmaracık Mahallemize 73.967,98 m² parke taş döşeyerek, 10.600 m² parke taş onarımı yaptık. Okullara, camilere gerekli bakım onarım ve tadilat çalışmalarını yine Ergene Belediyemiz yaptı. Bu zaman kadar halkımızın Ergene’de en iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz” dedi.

Başkan Yüksel yeni dönemde Marmaracık mahallesine çok büyük hizmetler yapacaklarını da belirterek, “Marmaracık mahallesine yapacağımız en büyük yatırımımız olan Göç anıtı ve Atatürk evi projemiz ile Türkiye’nin konuşacağı bir projeyi hayata geçireceğiz. Turist akınına uğrayacak olan Marmaracık mahallemizde bu proje ile bölgemizi kalkındıracağız” dedi.

Marmaracık Mahallesi sakinleri Ergene Belediyesinin mahallelerine yapmış olduğu hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirterek Başkan Yüksel’e bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.