Ergene Genelinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene Belediyesi İlçe genelinde asfaltlama ve parke kilit taş yol yapım çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Belediyemize bağlı olan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Namık Kemal Caddesi parke kilit taşlar ile döşeniyor.

Ergene’de eskiden vatandaşın en büyük sorunlarından biri olan yol sorununu ortadan kaldırmak adına asfaltlama ve parke kilit taş çalışmalarına tam gaz devam eden Ergene Belediyesi bu sorununun büyük bir kısmını ortadan kaldırdı. Kış döneminde hava şartlarının uygun olmasıyla birlikte yol yapım çalışmalarında bulunan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Yeşiltepe Mahallesi Namık Kemal Caddesinde parke kilit taş döşeme çalışmalarına başladı.

Yapılan çalışma ile hazırlanan zemin üzerine döşenen kilit parke taşlar ile Namık Kemal Caddesi modern bir görüntüye kavuştu. Yapılan çalışmayı takdirle karşıladıklarını belirten mahalle sakinleri Ergene Belediyesinin kurulmasından sonra Yeşiltepe’de bulunan bozuk yolların teker teker kilit parke taşlar ile döşenip düzeltildiğini belirttiler.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Göreve geldiğimiz günden bu yana aralıksız bir şekilde Ergene’de yol çalışmalarımı sürdürmekteyiz, halkımızın en büyük sorunlarından biri olan yol sorununu ortadan kaldırıyoruz. Yeni dönemde de yol çalışmalarımız tüm hızıyla sürecektir” dedi.