Ergene’de Haftanın Spor Panoraması

Ergeneyi profesyonel ve amatör liglerde temsil eden futbol takımları geçtiğimiz hafta birbirinden zor takımlarla maç yaptı.

Ergene’de haftanın spor panoramasında Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 1. Grupta yer alan Ergene Velimeşespor ligin 13. Haftasında Nevşehir deplasmanında Nevşehir Belediye Spor ile karşı karşıya geldi. Müsabaka 1-0 Nevşehir Belediye Spor’un galibiyeti ile tamamlanırken bu mağlubiyet ile mavi beyazlılar ligde 3. Sıradan 7. Sıraya geriledi.

Ergenegücü Ulaşspor 1-0 Kazandı

Tekirdağ Süper Amatör Liginde bulunan Ergenegücü Ulaşspor ligin 8. Haftasında Malkara 14 Kasım Spor futbol takımı ile maç yaptı. Ulaş sahasında oynanan müsabakayı Ergene temsilcisi Ergenegücü Ulaşspor 1-0 kazandı.

Misinlispor Liderlik Koltuğuna Oturdu

Tekirdağ 1.Amatör B grubunda bu hafta Esenlerspor ile Misinlispor arasında Ergene derbisi oynandı. Derbinin kazananı 4-1’lik skorla Misinlispor olurken bu galibiyet ile Misinlispor liderlik koltuğuna oturdu. Misinlispor’un takipçisi olan bir diğer Ergene temsilcisi Vakıflar Güven Spor’da Akçeşme spor’u 3-0 yendi.

Tekirdağ 1.Amatör C grubunda devre arası olduğundan dolayı bu grupta futbol müsabakaları oynanmadı.