Kırkgöz Mahallesi Çok Amaçlı Kapalı Düğün Salonu Tamamlandı

Ergene Belediyesi’nin mahallelerde sürdürdüğü hizmet çalışmaları kapsamında Kırkgöz Mahallesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kapalı Düğün Salonunun önümüzde ki günlerde resmi törenle açılışı yapılacak.

Ergene´yi ileriye taşımak adına yenilikçi çalışmalarını  vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Ergene Belediyesi, Kırkgöz Mahallesinde 600 m2 kapalı, toplamda 900 m2 alan üzerine kurulan 500 kişilik kapasiteli Çok Amaçlı Kapalı Düğün Salonunun inşaatını tamamladı.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kırkgöz Mahallesine yapılan Çok Amaçlı Düğün Salonun da, gelin odası, mutfak, bay-bayan tuvalet, depo, açık hava etkinlik alanı ve dış kısmında çocuk oyun grupları bulunuyor. Düğün, nişan ve kına gibi birçok faaliyette kullanılacak olan Çok Amaçlı Kapalı Düğün Salonunun açılışı önümüzde ki günlerde görkemli bir törenle yapılacak.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bu güzel hizmet için yaptığı açıklamada, “Ergene’de halkımıza ne söz verdiysek onu yerine getiriyoruz. Kırkgöz Mahallemizde vatandaşlarımızın düğün, kına ve nişan gibi merasimlerini fazlasıyla karşılayacak modern bir yapı dizayn ettik. Yeni projelerle birlikte geleceğin modern Ergene’sini kuruyoruz. Ergeneli vatandaşlarım her şeyin en güzeline layıktır” dedi.