Sevgi Mağazamızda 39.481 Kıyafet İhtiyaç Sahibi Ailelere Verildi

Ergene Belediyesi oluşturmuş olduğu Elden Ele Sevgi Mağazası ile Ergene’de bulunan birçok ihtiyaç sahibi vatandaşı giydirmeye devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşın her daim yanında olan Ergene Belediye Başkanlığı, ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım sağlamak adına Marmaracık Mahallesi’nde hayata geçirdiği Elden Ele Sevgi Mağazasında bulunan kıyafetleri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya devam ediyor. Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Elden Ele Sevgi Mağazasında bu zamana kadar 39.481 kıyafet ihtiyaç sahibi ailelere verildi.

Ergene Belediyesi ekipleri, hayırseverlerin bağışladığı ikinci el ve kullanılmayan eşya ve kıyafetleri evden alıyor. Toplanan giysiler yıkanıp ütülendikten sonra yardım merkezlerindeki raflara konuluyor.

Ergene Belediye Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen Elden Ele Sevgi Mağazasından vatandaşlar duydukları memnuniyeti dile getirerek mağazanın hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.