Ergene’de Parke Taşı Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Ergene Belediyesi tarafından Yeşiltepe ve Sağlık Mahallelerinde yapımı devam eden kilit parke taş döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Hizmet belediyeciliği ve vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Ergene Belediyesi, ilçe genelinde kilit parke taş döşeme çalışmalarına devam ediyor. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler Yeşiltepe Mahallesinde Yasemin Sokak, Sağlık Mahallesinde Ebru Sokak, Adalı Halil Pehlivan Sokak ve Atabey Caddesinde kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı.

Sağlık ve Yeşiltepe mahallelerinde bulunan bu sokaklarda yapılan kilit parke taş döşeme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ederken planlanan programlar çerçevesinde Sağlık ve Yeşiltepe mahallelerinde ki diğer sorunlu bölgelere de kilit parke taş döşeme çalışmasında bulunulacak.

Darbe direnci ve yük taşıma kabiliyeti olan dayanıklı kilit parke taşlar ile sokaklarının daha güzel bir hale geldiğini belirten mahalle sakinleri hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirterek Ergene Belediyesine teşekkür etti.