ÖZTRAK ‘TAN ERGENE BELEDİYESİNE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili  Faik Öztrak,  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i  makamında ziyaret etti

Ergene Belediye Başkan yardımcıları Menderes Yıldız ve Hülya İnci’nin de hazır bulunduğu ziyarette Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Başkan Rasim Yüksel’i ve ekibini tebrik etti, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Tekirdağ Milletvekili Öztrak, 30 Mart seçimlerinde Tekirdağ büyük başarı elde etti. Halkımızın bize yüklediği sorumlulukla Tekirdağ Türkiye’nin Avrupa’ya açılan  bir kent yapısına ulaşacağını inanıyorum.  Bu sayede Belediyelerimiz de büyükşehir ile iş birliği içinde çalışarak bulundukları yerlerde daha kaliteli hizmetler  verecektir’ dedi.

Başkan  Yüksel Tekirdağ Milletvekili Öztrak’a  Ergene Belediyesinin çalışmaları ve devam eden projeleri hakkında bilgiler aktarırken ‘ Ergene’de reform niteliğinde projeler hazırladık.  Kendi imkânlarımızla bu projeleri gerçekleştirmeyi hedeflemekteyiz. Ancak  bu projeler önemli yatırımlara ihtiyaç duymaktadır. Dolayısıyla büyükşehrin hizmet ve desteklerini beklemekteyiz’ dedi. Velimeşe Belediye Başkanlığı döneminde imkânların elverdiği sürece civar köylere hizmetler yaptığını belirten Yüksel, daha modern, çağdaş ve daha yaşanabilir bir Ergene için hizmetlerimize devam edeceğiz’ dedi.