Başkan Yüksel Beren Bebek Çocuk Akademisindeki Çalışmaları İnceledi

Ergene Belediyesinin en büyük projelerinden biri olan Yeşiltepe Mahallesinde ki Beren Bebek Çocuk Akademisi binasında sona yaklaşıldı. Başkan Yüksel yapının son halini önce ki gün inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eğitime vermiş olduğu destek ile her zaman ön plana çıkan Ergene Belediyesi yine yapılanamayanı yapıyor. Projenin tamamlanmasıyla 25-65 aylık çocuklara Çocuk Akademisinde eğitim verilecek. Önümüzde ki aylarda tamamlanması planlanan Beren Bebek Çocuk Akademisi inşaatını Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel incelerken aynı projeden Ulaş Mahallesine yapılacağının da müjdesini verdi.

Çalışmalarını hızla yürüten ekipler binanın oyun odalarının büyük bir kısmını tamamladı. Doğramaları takılan yapının ayrıca zemin kısmı da bitti. Beren Bebek Çocuk Akademisinin önümüzde ki aylarda tamamlanmasıyla açılışı gerçekleştirilecek.

Çocuklarımız için sabah 08.00’da açılacak olan Çocuk Eğitimi Akademisi akşam 17.00’a kadar eğitim verecek. Ayrıca çocuklarımıza sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı da verilecek. Beren Bebek Çocuk Eğitimi Akademisinde montessori, İngilizce, sosyal aktiviteler, yaratıcı dans – yaratıcı drama, doğa eğitimi, sanat çalışmaları, müzik eğitimi ve beden perküsyonu, orff eğitimi ve kodlama eğitimleri verilecek.