Ergene’de Oğuzhan Caddesi’ de Asfaltlandı

Asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiren Ergene Belediyesi Sağlık Mahallesi Konuk Sokaktan sonra şimdi de Yeşiltepe Mahallesi Oğuzhan Caddesini asfaltladılar. Oğuzhan caddesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de yerinde inceledi.

Ergene Belediyesi vites yükselterek sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarında her gün farklı bir sokağı, farklı bir caddeyi asfaltlayarak devam ediyor. Hazırlanan plan ve program çerçevesinde asfaltlama çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağı olan ekipler Sağlık Mahallesi Orhan Veli ve Gündoğdu Caddelerini asfaltladıktan sonra şimdi de Yeşiltepe Mahallesi Oğuzhan Caddesini asfaltladılar. Yapılan çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını belirten mahalle sakinleri bu güzel çalışmalarından dolayı Ergene Belediyesine teşekkür etti.

Başkan Yüksel Çalışmaları Yerince İnceledi

Oğuzhan Caddesine yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, asfaltlama çalışmalarında bulunan ekiplere kolaylıklar dileyerek yapılan çalışma hakkında ekiplerden bilgi aldı.

Başkan Yüksel, “Yapılan çalışmaları yerinde görüp ve incelemek maksadıyla ilgili teknik ekibimizle mahallemize geldik. Ergene Belediyemizde yoğun bir çalışma var. Gerek bordür çalışmaları, gerek kaldırım, gerek asfalt ve yol çalışmaları yapılıyor. Sevgi kenti Ergenemizde İnsan odaklı hizmet etmeyi kendimize ilke edindik” dedi.