Sağlık Mahallesinde Asfaltlama Çalışması Devam Ediyor

Ergene Belediyesinin İlçe genelinde ki mahallelerde yapmış olduğu asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler önce ki gün de Sağlık Mahallesi Konuk Sokağı asfaltladı.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hummalı bir şekilde devam eden asfaltlama çalışmaları kapsamında ekipler önce ki gün Sağlık Mahallesi Konuk Sokağı asfaltladı. Ekipler sabah erken saatte mesailerine Konuk Sokaktan başlarken vatandaşlar yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladı.

Geçtiğimiz haftalar da Konuk sokakta kazı çalışmasında bulunan ekipler dolgu malzemelerinin sokağa serilmesinin ardından burada sıkılaştırma çalışmasında bulundu. Son olarak sıcak asfaltı zemine döken ekipler Konuk sokakta sıcak asfaltı döktü. Yapılan çalışmadan dolayı Ergene Belediyesine teşekkür eden mahalle sakinleri, “Belediyemizin Sağlık Mahallesinde yapmış olduğu asfalt çalışmaları ile mahallemiz yaşanılacak bir yere dönüştü” dediler.

Konuk sokağın asfaltlanmasının yanı sıra Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bir diğer ekipte Edirne 9. Sokakta kazı çalışmasında bulunurken ilerleyen günlerde de bu sokakta da asfaltlama çalışmasında bulunulacak.