ERGENE GÖL RESTAURANT

Doğanın içinde, göl manzaralı açık, kapalı ve teraslı eşsiz lezzetli yemekleriyle her gün hizmetinizdeyiz.

Pek çoğumuz günün yoğunluğunu ve  hafta sonunun yorgunluğunu atmak adına güzel manzaralı bir mekanda canlı müzik eşliğinde  lezzetli sunumlarıyla sıcak aile  ortamında keyif yapmanın hayalini kuruyoruz. Ergene Belediyesi  sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden olan Sosyal Tesisler Projesiyle ; hayata geçirdiği Göl Restaurant ile Ergenelilerin  bu ihtiyacına cevap veriyor.

Hemen bizi ziyarete edin, olağan üstü lezzet eşliğinde uygun fiyatları ile eşsiz manzaralı göl karşısında afiyetle sabah kahvaltısı, öğle yemeği ya da  canlı müzik eşliğinde akşam yemeği ile hizmetinizdeyiz.

Restaurantımız 300 kişilik hem yazlık hem kışlık kapasitesi ile  balo, kokteyl, toplantı, sunum, söz, nişan, düğün gibi faaliyetleri de bulunmaktadır.

Adres: MARMARACIK MAHALLESİ ERGENE

Telefon: 0552 113 70 59