Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Asker Uğurlamasına Katıldı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  vatani görevlerine uğurlanacak olan 96/3 tertip askerler için düzenlenen asker düğününe katılarak kutsal göreve gideceklere hayırlı teskereler diledi.

Asker gecesinde tüm askerlere hayırlı teskereler dileyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ‘ Bu sene askere gidecek olan gençleri askere uğurlamadan önce onlara moral vermek, onları ana baba ocağından asker ocağına neşe ve sevinç içerisinde uğurlamak adına bu güzel anlamlı gecede bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ne mutlu asker olan gençlerin anne babalarına ki, evlatlarına büyütmüş askerlik çağına getirmiş asker analarını ve babalarını canı gönülden kutluyorum’ dedi.

Yüksel ayrıca ‘ Sevgili gençler her vatan evladı gibi sizlerde vatan topraklarında nöbet tutmak için ayrılıyorsunuz. Bu mukaddes görevinizde sizlere başarılar dilerim. Tüm vatan topraklarında nöbet tutan askerlerimize ve sizlere hayırlı teskereler diliyorum. Allah hayırlısı ile gidip gelmeyi kısmet etsin, tüm askerlerimizi sevenlerine bağışlasın’ ifadelerine yer verdi.